אובד עצות

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

01/02/2011 | 08:41 | מאת: אלון

איזו תרופה אוכל לקחת כנגד פיברומאלגיה אם אני חולה אסטמה ועברתי כריטה של בלוטת התריס ויש לי הפרעה בקצב הלב כל תרופה שקיבלתי כתוב בפרספקט שלה שלחוחלי אסטמה ומי שסבל בעבר מליקוי בבלוטת התריס אסור לקחת את התרופות אני סובל מכאבים חזקים בכל גופי והדבר רק מחמיר מיום ליום אודה לכם על כל עזרה לקחתי סמבלטה והיגעתי למיון בגללה

07/02/2011 | 14:46 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אלון אני מציעה שתנסה לקחת אלטרולט במינון קטן 10 מג בערב , אין בעייה עם אסטמה, וכן שתקפיד על פעילות גופנית סדירה . בברכה

13/02/2011 | 00:49 | מאת: אלון

כי יש לי אי סבילות ללקטוז ובאלטרולט יש לקטוז

16/03/2011 | 22:21 | מאת: לא רופאה

תיקרא בגוגל יש המון חומר על הנושא

מנהל פורום פיברומיאלגיה