תסמונת עייפות כרונית

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

31/01/2011 | 16:22 | מאת: אילנה

שלום רב ! נער בן 18 מתלונן מס' חודשים על תשישות, עייפות גם ללא מאמץ פיזי ניכר. לפני כשנה וחצי חלה במחלת הנשיקה.אין כאבי שרירים או כאבים אחרים, אך מטופל תרופתית עקב קשיים נפשיים. (לא דיכאון)האם ייתכן שסובל מתסמונת עייפות כרונית? כיצד ניתן לאבחן? תודה

01/02/2011 | 11:36 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אילנה, ניראה שמדובר בעייפות כרונית, שיכולה ליהיות קשורה לקשיים הנפשיים שאת מציינת. טיפול בבעיות אלא חשוב וכן פעילות גופנית מתונה, הדרגתית וסדירה. בברכה

03/02/2011 | 06:22 | מאת: לא רופאה

למחסור של הויטמין יש קשר ישיר לכאבים ועייפות ועוד מרעין בישין

11/02/2011 | 17:29 | מאת: אורי

אילנה אני רוצה לשלוח לך מייל של מחקר שקשור לדרך להתגבר על עייפות כרונית מה המייל שלך? ואם יותר נוח לך הנה שלי [email protected]

מנהל פורום פיברומיאלגיה