פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

26/01/2011 | 13:49 | מאת: דליה

שלום רב אני בת 51 שסובלת כבר חמישה חודשים מכאבים בשרירים ובפרקים,ועשיתי את כל הבירורים האפשריים בדיקות, וכל הרופאיים והמומחים שלא מצאו כלום והחליטו לטפל בי בתרופות שמיעדות לחולי פיברומיאלגיה, יש לציין שאינני סובלת מתשישות.שאלתי האם אפשר להיות חולים בתיסמונת הזאת בלי תשישות כרונית?

26/01/2011 | 20:26 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום דליה ברוב המקרים,חולי פיברומיאלגיה מתלוננים על עייפות ניכרת, אך כמובן שיש חולים שהמרכיב העיקרי ויתכן גם בלעדי הוא כאבים מפושטים ללא עייפות. בברכה

03/02/2011 | 06:30 | מאת: לא רופאה

במיקרה של מחסור בויטמין בגוף יתכן קשר ישיר לסימפטומים שאת סובלת ,זה בדיקת דם פשוטה

מנהל פורום פיברומיאלגיה