כאבים,

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

07/12/2010 | 16:39 | מאת: סיגל

שלום לפני שנתיים חליתי בסרטן השד, עשיתי רק טיפול 1, הקרנות, ומשתמשת בכדור פמרה,לאחר המחלה אובחנתי גם, כחולת פבירואמלאגיה, אני צמחונית מיזה שנה וחצי,חוץ מהכל, יש לי כאבים חזקים בעורף, וכאבים בברך, וכאבים מידי פעם גם בצלעות,(הבנתי גם מצלומים שעשיתי) שיש לי ניוון בעצמות,, מידי פעם אני לוקחת (על דעת עצמי) תרופה אנטי דלקתית,(סולקוקס 200) שעוזרת, אבל אחרי שבועות הכאב עובר למקום אחר, וחוזר חלילה, נימאס לי, אני מרגישה כמו מכונית מקולקלת וישנה (בת 52) יש אפשרות ללכת לרופא מומחה ?? כי הרופאה שלי לא שמחה לשלוח אותי לבדיקות, מטעמי תקציב.מה המלצתכם. תודה

08/12/2010 | 21:56 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום סיגל, יש דווקא חשיבות רבה בבדיקה אצל ראומטולוג מומחה על מנת להעריך מה סיבת הכאבים שלך ולטפל בהתאם. האם אכן מדובר בפיברומיאלגיה? יש גם לציין שהתרופה פמרה יכולה גם לגרום לכאבי פרקים. לכן, אני מציעה לך כן לדרוש הפנייה לראומטולוג. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה