התקף אחריי טיפול הידרותרפיה?

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

05/12/2010 | 21:06 | מאת: אתי

שלום רב בשבוע שעבר התחלתי בפעם הראשונה טיפול הידרותרפי באותו לילה הקאתי ואז התחילו כאבים בכמה אזורים של התקף פיברו יש לציין שלי זה תמיד מופיע בלילה עם הקאה אחת ואז כאבים ועייפות . לפניי ההידרותרפיה הייתה לי שפעת אך לא היו כאבים שהתאימו להתקף פיברו אך אחריי סיום הטיפול בהידרותרפיה הרגשתי כאבים מאוד חזקים האם הטיפול בהידרותרפיה גרם להתקף?האם עליי להתייעץ עם הפיזיוטרפיסטית? ועוד דבר כאב גרון נוראי עם כאב ראש יכול גם להופיע בפיברו? תודה מראש

07/12/2010 | 10:49 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אתי, הופנת להידרוטרפיה מכיוון שאת סובלת מפיברומיאלגיה. כדאי להתיעץ עם הפיזיוטרפיסט אך אני חושבת שכדאי להתמיד בטיפול ההידרוטרפי ובמקביל לבצע פעילות גופנית מתונה על מנת להביא שיפור הכאבים. בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה