כאב איסופי

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

30/11/2010 | 11:02 | מאת: בת

שלום ד"ר אלוש. מזה שנים רבות אימי סובלת מכאבים בכל הגוף אשר בכל פעם הוא מתרכז באזור מסוים בנוסף היא סובלת מחולשה ותשישות שאין לה הסבר. היא נבדקה לפני שנים אצל ראומטולוג והוא שילל דלקת פרקים . עלי לציין שהיא חולת ציליאק ומקבלת גם פוסלאן. כאשר שאלתי את הרופא האם לאמא יש פיברומילרגיה הוא שלל את זה . היא סובלת מאוד ללא סיבה ממשית . ברצוני לדעת מה צריך לעשות שלא עשינו. (אימי סובלת כל הזמן מקור פנימי)בדיקות וכדומה. מיותר לציין שאין לה איכות חיים כלל. תודה מראש על תשובתך.

04/12/2010 | 21:24 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך, כדאי שהיא תבדק שוב על ידי ראומטולוג המטפל בפיברומיאלגיה. יש לזכור שמחלת צליאק יכולה לגרום גם לכאבי פרקים ויש לבדוק את הכיוון הזה גם כן. אני מניחה שתפקודי בלוטת תריס נבדקו ונמצאו תקינים? בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה