האם אני חולה?

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

25/11/2010 | 16:13 | מאת: רוני

הנני חולה במחלה כרונית של הכבד ומטופל בקורטיזון המחלה יציבה ללא שינויים מהותיים לאורך השנים מתלונן על כאבים חזקים בידיים וברגליים ותחושת עייפות ותשישות מוגברים המפריעים לי לאיכות החיים. שימוש בליריקה ובמשכי כאבים ללא הטבה. האם אני חולה בפיברומיאלגיה?

27/11/2010 | 21:28 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום רוני, אתה צריך להיבדק על ידי ראומטולוג על מנת לקבוע במה מדובר. האם מדובר במחלת פרקים? קשורה או לא למחלת כבד שלך? האם מדובר בתופעות לוואי מטיפול בסטרואידים? האם מדובר בפיברומיאלגיה? ניתן יהיה לאבחן אותך לאחר בדיקה פיזיקאלית ובדיקות דם מתאימות. בהצלחה

30/11/2010 | 09:48 | מאת: ריבה

ואם חסר לך, תיפנה לאינדוקרינולוג להמשך טיפול בנוסף תיקרא בגוגל מה קורה בגוף כאשר חסר לו הויטמין

מנהל פורום פיברומיאלגיה