האם פירומיאלגיה יכולה להיות כתוצאה של תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

15/11/2010 | 19:15 | מאת: אל דר ואלרי אלוש

לפני כשנה אובחנתי כחולת פיברימיאלגיה על ידי פרופסור ראומטולוג אשר איבחן שמדובר באוסטאוארטריטיס רב מערכתית בשילב עם פיברומיאלגיה וכן איבחן רגישות יתר ב_14 _18 נקודות הצק אופיניות ,שאלתי היא האם יכול להיות שקיבלתי את המחלה הזו כתוצאה מתאונת דרכים שעברתי שנתיים קודם עלי לציין שמאז התאונה הפסקתי לנהוג לחלותין למרות שתופלתי על ידי פסיכולוג וכן על ידי פסיכיאטר מצפה לתשובה דליה

18/11/2010 | 10:48 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

ארטריטיס שלום דליה, תאונת דרכים יכול להוות טריגר להתפתחות פיברומיאלגיה (למרות שיש על זה ויכוחים)כאשר הכאבים המפושטים ושאר הסימפטומים לא היו קיימים בכלל קודם ומתפתחים לאחר התאונה. לציין שגם פיברומיאלגיה מאד שכיחה בחולים עם אוסטאוארטריטיס בגלל הכאבים הממושכים מהם סובלים. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה