דרך המסילה בינימינה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

28/09/2010 | 00:54 | מאת: צבי

אני מטופל כבר 15 שנים במחלה .ומקבל את הלירקה 150 מג ואני כל הזמן בקישונות בהליכה מרוב כאב אני לא מסוגל לשבת לא לישון הייתי עושה פעילות ספורטיבת עד שנפגעתי בברכים והפסקתי גם את זה היתי מאושפז מספר פעמיים ברמבם בהלל יפה .

27/11/2010 | 22:37 | מאת: ריבה

צבי תיבדוק את הויטמין D3 שלך זה בדיקת דם פשוטה ואם חסר לך ותשלים את החוסר בצרוף סידן קיימת סבירות לשיפר במצב שלך התאור שלך נישמע כמו מצב חומצי קיצוני בגוף שלך תיקרא בגוגל על משמעות המחסור של הויטמין בגוף

מנהל פורום פיברומיאלגיה