פיברומילגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

25/09/2010 | 20:00 | מאת: חלי

דר שלום! לפני כחצי שנה אובחנתי בפיברומילגיה ,אני מטופלת בטרמדקס ,ואלטרולט ,יש לציין שאני סוף סוף מצליחה לישון קצת בלילות אבל הכאבים הידיים וברגליים הוחמרו אני גרה בצפון ויש רופא רמטולוג אחד שמסתובב בכל הקופות ובכדי לקבל תור צריך להמתין כמה חודשים ,האם יש משהוא נוסף שיכול להקל על הכאבים הנפיחות בפנים ובידיים אשמח מאוד לקבל עזרה תודה

29/09/2010 | 11:30 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום חלי, טרמדקס אינו מהווה פיתרון לטווח ארוך כטיפול קבוע בפיברומיאלגיה. אלטרולט הינה תרופה טובה ומסייעת לשיפור איכות השינה. אם הינך סובלת מכאבים בגפיים באופן משמעותי, כדאי לנסות טיפול בליריקה במינון הדרגתי. אולי דברי על זה עם רופא המשפחה שלך עד שתןכלי לפגוש ראומטולוג. כמובן,אל תשכחי להקפיד על פעילות גופנית סדירה. בהצלחה

01/10/2010 | 16:58 | מאת: חלי-

תודה תודה על ההתיחסות אכן אדבר עם רופא המשפחה מה לגבי הנפיחות בפנים בעיניים בידיים האם הכדור שהמלצת יכול לעזור גם לתופעה זו , תודה ושבת שלום

מנהל פורום פיברומיאלגיה