סימבלטה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

16/09/2010 | 09:23 | מאת: רותי

שלום, הבת שלי אובחנה ב פיברומולוגיה, אחרי ענויים של חוסר דיאגנוזה למצבה. הרוםפאה שמה אותה עך סימבלטה 30, אחרי חודש לא חל שיפור. היא העלתה את המינון ל60 ואתמול עברנו את הלילה במיון...סובלת מעוויתות, אי שליטה ברגלים, הפנים מתעוותו, ממש סימנים מבהילים. הרופא הנורולוג בתל השומר עשה סיטי מוח- הכל בסדר. הורה לה חד משמעית להפסיק את התרופה לאלתר האם זה מצב רגיל ביתי היא אמא ל4 ילדים שפשוט הפכה מאישה עליזה וצוחקת לכלום- כואבת ומבוהלת מבקשת עזרה רותי

18/09/2010 | 22:54 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום רותי, סימבלטה הינה תרופה טובה לפיברומיאלגיה ולדיכאון אך יש לה תופעות לוואי פחות או יותר חמורות לפי האנשים. יתכן וכל התופעות האלא קשורות לתרופה ולכן כדאי להפסיק ולנסות טיפול אחר כשכל התופעות יחלפו. בהצלחה

27/11/2010 | 22:27 | מאת: ריבה

ושתיקרא בגוגל מה המשמעות של מחסור בויטמין בגוף

מנהל פורום פיברומיאלגיה