מרפאת כאב או ראומטולג

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

14/09/2010 | 13:57 | מאת: אריק

שלום אני בן 17 וסובל מזה כחצי שנה ממעי רגיז ותסמיני פיברו אני לא כל כך מסתדר עם התרופות בגלל תופועות לוואי חמורות הפרעות דופק וכדו' ולכן ברצוני לשאול אם הרופא המתאים לבחירת תרופה לפיברו הוא ראומטולוג או מומחה כאב? 2 כמו כן כעת אני לוקח אלטרולט 10 מג פעם ביומים מזה שבועיים, ויש לי כאבים חזקים בחזה (שלא היו לפני זה) ושיעול אך הדופק תקין

18/09/2010 | 22:33 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אריק, חשוב שהרופא שיטפל בך יהיה מיומן בטיפול בפיברומיאלגיה, וזה יכול ליהיות ראומטולוג או רופא כאב. אלטרולט הינה בחירה טובה לטיפול בפיברומיאלגיה, יש לה בסך הכל מעט תופעות לוואי. כדאי לנסות לקחת אותה כל יום בערב, כשעתיים לפני השינה ולהעריך את השפעתה על כאבים והפרעות שינה לאחר חודש של טיפול. בהצלחה

27/11/2010 | 22:10 | מאת: ריבה

ליפני שאתה מיתמכר לתרופות תעשה בדיקת דם פשוטה של ויטמין D3 אם חסר לך הסבירות גבוהה שהשלמת החוסר יעזור לך להיתגבר על הכאבים לי זה עזר ואני מכירה עוד אחרים שזה עזר להם לפתור בעיות רפואיות או לפחות להקל תיקרא על הנושא בגוגל יש המון חומר שמסביר על השפעת הוטימין על הגוף יש אפילו פרופסורים שכבר מבינים את משמעות החוסר ועל מיגוון המחלות שניגרמות לגוף כתוצאה מהמחסור

מנהל פורום פיברומיאלגיה