אבחון פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

02/09/2010 | 15:14 | מאת: מימי

שלום דוקטור, איך אני יכולה לדעת האם יש לי פיבורמיאלגיה ?

05/09/2010 | 10:21 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום מימי אם יש לך סימפטומים שיכולים לעורר חשד שיש לך פיברומיאלגיה כמו כאבים מפושטים, עייפות ו/או הפרעות שינה, עליך להיבדק על ידי רופא המשפחה שלך ובמקביל להזמין תור לראומטולוג . בהצלחה

24/09/2010 | 12:22 | מאת: גיא

היי, אני בת 36 וסובלת מכאבים נוראיים בגפיים העליונות והתחתונות ולפני כמה חודשים הלכתי לרופאה שלי והיא אבחנה אצלי פיברומיאלגיה. לאחר שקראתי קצת (הרבה) על המחלה באינטרנט הבנתי שמי שיכול לאבחן בוודאות שאכן זו המחלה שיש לי זה ראומטולוג, קבעתי תור לראומטולוג אבל הרופאה שלי לא מוכנה לתת לי הפניה... הסבר מדוע ממש לא קיבלתי. אז מה עושים מפה הלאה?...

מנהל פורום פיברומיאלגיה