נתקים פתאומיים, FIBRO FOG - ממה זה קורה ? מה עושים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

06/08/2010 | 01:00 | מאת: גל

אני מאובחנת ומעבר לכאבים ולעייפות סובלת מטישטוש בוע מעיו עירפול הידוע כ- FIBRO FOG. ממה זה קורה ? זה לא הכאב ולכן לא בור לי מה המקור לכך ? איך אפשר לטפל כשזה קורה , כיזה די מפחיד . למעשה אסור לנהוג , וגם קשה לבצע פעולות הדורשות מיקוד . למעשה, רוב היום אנ יבתחושה של להיות במעין אקווריום, כאילו שכבה נוספת מפרידה ביני לבין הדבר האמיתי - ...וזאת למרות שהסביבה העידה כי מעולם לא דיברתי שטויות , תמיד לעניין וברור גם אפ הייתי במצב קשה מבחינתי .

09/08/2010 | 14:52 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום גל, התסמינים האלא הינם חלק מהתסמונת של פיברומיאלגיה ולכן הטיפול צריך ליהיות טיפול כוללני למחלה: טטיפול תרופתי, פעילות גופנית סדירה, הידרוטרפיה וטיפול פסיכולוגי לפי הצורך. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה