פיברו בתוספת תשישות-מי מאבחן תשישות?

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

05/08/2010 | 10:44 | מאת: ליאת

שלום דר' אני רוצה לפנות לביטוח לאומי. הרופאה הראומוטלוגית אבנחנה פיברו. התשישות היא נוראית ואני גם לא ישנה בלילה אפילו עם תרופות חזקות. רציתי לדעת מי מאבחן תשישות ובמידה ויש לי תשישות כרונית מי מטפל בזה? או מי יכול לקבוע זאת ולתת חוות דעת כדי שיהיה לי עם מה לבוא לביטוח לאומי. תודה.

06/08/2010 | 00:45 | מאת: גל

המומחית מספר 1 לתשישות כרונית - פרופ' גליה רהב מתל השומר מקבלת גם במכבי אבל התורים ארוכים מאוד.מאוד אמפטית, סבלנית ומבינה ובעיקר מקצועית מאד .

מנהל פורום פיברומיאלגיה