מה הלאה..

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

31/07/2010 | 00:02 | מאת: די

שלום, הובחן אצלי ע"י ראומטולוג כי נמצא אצלי פיברומיאלגיה ב-18/18נקודות, אך במקביל נשלחתי לבצע מיפוי עצמות. כרגע מורגש כי זה הולך ומדרדר, יש לי תופעות נוספות למה שצוין. הבעיה כאשר ישנה פעילות מסוימת הכרוכה במאמץ יש סחרחורת כעבור 5 דקות ואין באפרותי להמשיך, ישנה תחושת עילפון, מה עושים , כיצד מתמודדים ובנוסף תחחושת נימול ברגלים המשפיעה על היציבות...אי פותרים את זה? תשובתכם כאודה,

02/08/2010 | 11:56 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך, אובחנת כסובל מפיברומיאלגיה ולא ציינת אם קיבלת טיפול כלשהוא. תחושת עילפון וחוסר יכולת לבצע מאמצים יכולים ליהיות חלק מפיברומיאלגיה. לפי הגיל שלך, רצוי אולי להשלים בירור קרדיאלי על מנת לשלול בעייה . בכל אופן, את/אתא צריך טיפול, ולאור התלונות של נימול ברגליים וחוסר יציבות, הייתי ממליצה לך להתחיל טיפול בליריקה. כדאי להתיעץ עם הרופא המטפל. בהצלחה

27/11/2010 | 22:44 | מאת: ריבה

אם חסר לך אז יש קשר ישיר למצב הגופני שלך ולמחסור תיקראי בגוגל על משמעות מחסור הויטמין בגוף

מנהל פורום פיברומיאלגיה