פיברומיאלגיה וצה''ל

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

30/07/2010 | 17:20 | מאת: אנונימי

שלום, לאחר קריאה בנושא אני חושב שאני סובל מהמחלה מאחר ואף רופא אחר לא הצליח לאבחן את מקור הכאב אצלי. קבעתי תור לרופא מומחה, אבל רציתי לשאול מה העמדה של צהל בנושא ואיך בדיוק זה ישפיע על הפרופיל שלי?

02/08/2010 | 11:59 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך, מניסיון, אבחנה של פיברומיאלגיה תוך כדי שירות אינה גורמת לירידה בפרופיל אלא אם כן יש מצב קימוני של חוסר יכולת להמשיך לתפקד. הצבא גם לרוב מסכים לשיפור תנאיים של שירות ולהקלות מסויימות לפי הצורך וסוג התפקיד. בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה