סימבלתה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

23/07/2010 | 19:19 | מאת: אמיר

אשתי קיבלה לאחרונה טיפול בסימבלטה לפיברומלגיה , רציתי לדעת איזה תרופות אסור לקחת במקביל עם תרופה זו.מצוין בעלון שכל תרופות לאלרגיה אסורות (למשל לוריסטין)

26/07/2010 | 10:03 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אמיר, מעט תרופות אסורות לחלוטין לשימוש יחד עם סימבלטה (אנטי-דיכאונים ממשפה ספציפית ואנטיביוטיקה ספציפית). תרופות מסוג אנטי-אלרגיות אינם מומלצות לשימוש עם סימבלטה או שיש להיזהר בגלל ההשפעה המרדימה המצטברת, כמו למשל השימוש עם אלקוהול. יש להיתיעץ עם רופא כל פעם שרשומה תרופה חדשה שישקול אם ניתן לשלב עם סימבלטה או לא. בברכה.

מנהל פורום פיברומיאלגיה