פיברומיאלגיה וטיפוליי שיניים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

17/07/2010 | 14:51 | מאת: מישהי

שלום רב אני סובלת מדיכאון ופיברומיאלגיה אני עוברת טיפוליי שיניים מאוד קשים בשבוע שעבר עברתי 11 טיפוליי שורש ביום אחד לא יכולתי לקום מהמיטה במשך שבוע לא יכולתי לאכול או לשתות ואחריי כל טיפול אני פשוט מותשת האם עליי לומר לרופא השיניים על הפיברומיאלגיה?האם עליו לטפל בי בצורה אחרת?יש הוראות מיוחדות? תודה מראש

20/07/2010 | 10:36 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך, אין הנחיות מיוחדות לטיפולי שיניים לחולי פיברומיאלגיה אך ברור שכדאי לפרוס את הטיפולים בצורה שתוכלי להתמודד איתם. 11 טיפולים בשבוע יכולים למוטט כל בן אדם! בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה