המלצה על מה שגרם להטבה משמעותית לבן שלי

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

29/06/2010 | 16:04 | מאת: אמא לילד חולה

בחודשיים האחרונים חלה הטבה משמעותית במחלה של הבן שלי. תכיפות ההתקפים ירדה מאד מאד (אחד חלש בשבועיים ואפילו פחות) השרירים שלו לא נתפסים והפריקות נעלמו לגמרי גם בזמן התקף. הבן שלי מטופל בהידרותרפיה חצי שעה בשבוע ובשיטת פאולה שעה בשבוע ותרגולים בבית. השילוב הזה פשוט חילץ אותו ממסכת הכאבים הבלתי פוסקת. זה עדין רק חודשים אשמח לעדכן. שיטת פאולה עובדת על השרירים הלא רצוניים. התרגול הוא בשכיבה ובעדינות רבה מאד. כמעט ללא תנועה, בטח לא תונעה גסה או כוחנית. ממליצה מאד

29/06/2010 | 22:04 | מאת: קרן

שמעתי הרבה על שיטת פאולה. היכן אפשר להתייעץ בענין באזור ירושלים?

03/07/2010 | 23:48 | מאת: אמא לילד חולה

אנחנו הולכים לענת גופר. מקסימה מתוקה וקשובה מאד. היא מקבלת בטל שחר. אני יכולה לברר איתה אם היא מכירה בירושלים. יש ספר שנקרא "סוד השרירים הטבעתיים" של פאולה גרבורג. אפשר למצוא אותו בצומת ספרים או סטמצקי. אם אין להם הם מזמינים בסוף הספר יש רשימה של מטפלים מספרי טלפון והמקומות שלהם נמצאים. כך מצאתי גם את ענת. בהצלחה. זה אכן מסע מעניין מאוד להכיר את הגוף אבל מעבר לזה יש שיפור לאין ארוך.

מנהל פורום פיברומיאלגיה