אלטרולט

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

05/06/2010 | 08:36 | מאת: דינה

האם התרופה אלטרולט מתאימה לשימוש בהקלה על תופעות כאבי השרירים והפרקים בפיברומיאלגיה?

07/06/2010 | 11:04 | מאת: עפרה

אשתף אותך הבן שלי בן שלושעשרה מאובחן חדש בפיברומיאלגיה. מרגע שהתחיל לקחת אלטרולט היתה הטבה משמעותית מאד. הוא ישן יותר טוב קם יותר טוב וחזק יותר במשך היום. חולשת השרירים המיצבים שלו פחתה. המקרה של בני התרופה היא המקלה משמעותית מאד

12/06/2010 | 21:32 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

דינה שלום, אלטרולט הינה תרופה טובה מאד לטיפול בפיברומיאלגיה. היא מקלה על כאבים בעיקר כאבי שרירים וכאבי ראש ומשפרת איכות השינה. היא בחירה טובה להתחלת טיפול בפיברומיאלגיה. בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה