פיברומיאלגיה בגיל 26 והריון

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

09/11/2009 | 13:52 | מאת: רקפת

שלום, אני בהריון וסובלת מכאבים בכל מיני מקומות בגוף כבר למעלה משנתיים עוד טרם כניסתי להריון, רופאי המשפחה לא מצאו אצלי כלום, מה עליי לעשות ?

23/11/2009 | 12:49 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום רקפת, כדאי להבדק שוב אצל ראומטולוג על מנת לבדוק אם את סובלת מפיברומיאלגיה או ממחלה ראומטית אחרת (לחלק ממחלות ראומטיות, יש נטייה להחמיר בהריון). במידה ואין לך מחלה דלקתית שדורשת טיפול בהתאם, חשוב להקפיד על פעילות גופנית סדירה ומתונה על מנת לשמור על יכולת תפקודית סבירה, ולהגיע ללידה במצב כללי טוב. בהצלחה! דר אלוש

מנהל פורום פיברומיאלגיה