האם מותר להשתמש עם טנס אחר כך לעבור ליד שניה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

06/05/2010 | 23:25 | מאת: ARUI

למסירה רדיאטור 13 צלעות כפתור שבור . עובד מצויין שאלה לי בקשר למכשיר טנס נגד כאבים . הבנתי שמותר להישתמש עם זה עד חצי שעה . השאלה שלי במידה והכאבים בשני הידיים . האם אני יכולה לעבור ליד השניה להישתמש עם הטנס .עוד חצי שעה .למרות שאמר לי לעלות למס' הגבוהה. אני איפה בחלום עשיצי עד מס 4 בערך . אחרי שסימתי את החצי שעה .יש לי פיברלגיה ודלקת פרקים שגרונית . או שאסור לא יודעת האמת לא שאלתי כי אז לא היה לי כאבים ורופא במרפאת כאב מסר לי להשתמש עם טנס .

08/05/2010 | 22:39 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך, רצוי להתיעץ עם הרופא הראומטולוג המטפל וכן עם רופא ממרפאת כאב. אם את סובלת גם מפיברומיאלגיה וגם מדלקת פרקים, חשוב מאד לדעת מה גורם לכאבים בכפות ידיים כי הטיפול שונה לגמרי. ורק בדיקה של ראומטולוג יכול להבדיל בין הדברים. בברכה

08/05/2010 | 23:54 | מאת: ARUI

וכל פעם אמרו לי תיקחי ארקוקסיה ושם דבר לא עזר ואפילו לא אמר לי לחזור לביקורת כלום. בקיצור נישאר ככה בסוף הפרופסורית פרקים היתעקשה שנלך והלכתי לרופא בבית חולים מרפאת כאב והא הימליץ על טנס ועוד כדור מגנזיום ויטמין אי ועל עיסוי רפואי . ללען מחכה לתור ונראה . האמת זהנ לא קשור ששחכתי מידי פעם לקחת את המטטרוקסאט זריקה פעם בשבוע ץ כי כל הזמן בערך 5 שנים שלקחתי באופן קבוע. אבל גיליתי שהזריקה גורמת לי לפיטריות כל פעם במקום .לכן אני זאת שלאט לאט ביקשתי לרדת במינון . והיום אני מגלה שכניראה זה מהזריקה שלא לקחתי בחג כי שחכתי לקחת איתי לנסיעה לשבוע ימים . ואז לא היתי מאוזנת . כי מאז פתאום הולכת ברחוב ולא מסוגלת לדרוך על הרגל .ואז לאחר יומיים היתחילו כאבים אצבעות כפות ידיים . לא הבנתי מה קורא לי כי לא היה לי כל התופעות האלה. כל התופעות האלה היו רק לפני 7 שנים .ועכשיו פשוט אי אפשר לתפקד . אני לא מסוגלת לעשות כלום .בידיים או לעמוד הרבה . או צרופי מקרים .

מנהל פורום פיברומיאלגיה