הפרעות שינה ופיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

09/11/2009 | 13:07 | מאת: קרין

שלום, האם קיים טיפול תרופתי יכול להקל על הפרעות השינה שלי ? אני סובלת מזה כבר למעלה משנה , אני לא מצליחה לישון מעבר לשעתיים ! אני נוטלת סימבאלטה וזה לא ממש עוזר .

14/11/2009 | 20:08 | מאת: יעל

שלום קרין .ישנו טיפול והוא אינו תרופתי אלה הן מדבקות תדר שמזכירות לגוף איך לעבוד נכון תוכלי להכנס לאתר www.lifewave-il.com זהו האתר בעברית ותוכלי לקבל את האינפורמציה,לפרטים נוספים ורכישה פני אלי 054-4510869 שיהיה בהצלחה בריאות והחלמה יעל

23/11/2009 | 12:53 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום קרין, אם הינך סובלת מפיברומיאלגיה והפרעת שינה , טיפול באלטרולט יכול ליהיות אופציה טובה בשבילך (אם לא ניסת אותה קודם). נוטלים 10 מג של אלטרולט כל ערב. לא מדובר בתרופת שינה שמתמכרים אליה. בנוסף, רצוי לבצע פעילות גופנית בשעות הערב כגון הליכה שמאפשר רלקסציה פיזית ונפשית לפני השינה. בהצלחה דר אלוש

מנהל פורום פיברומיאלגיה