התרופה לא עוזרת

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

17/04/2010 | 17:17 | מאת: אלמוג

שלום רב אני לוקחת מזה מספר שבועות אלטרול 10מג. אין הטבה אלא החמרה. אני סובלת מכאבי ראש ועורף חזקים יותר מאשר לפני לקיחת הכדור. אני נאלצת להשתמש באופטלגין שעוזר לי, אך אסור לצרוך אותו יותר מדי. ניסיתי 20מג,עדיין אין שפור. יש כדורים שנתן לי האורטופד, שהם מקבילים לאתופן, רק יותר יקרים. האם יש מצב לקחת אותם? אבל מה יהייה עם נדודי השינה שלי? אני אובדת עצות. אני ברמה של תפקוד בעבודה וביום יום, אך הסמפטומים מציקים לי. אודה לך על הייעוץ

22/04/2010 | 23:13 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אלמוג הכדורים של האורטופד, כמו שאת קוראת להם- כנראה ארקוקסיה- הם תרופות טובות להקלת על הכאבים לתקופה קצרה. הם לא יפתרו את הבעייה לטווח ארוך. אם אלטרולט במינון טוב למשך לפחות 3 חודשים לא היביא הקלה משמעותית , כדאי לשקול לעבור לתרופה אחרת, כמו לריקה או סימבלטה. בנוסף, כדאי לשלב טיפול בהידרוטרפיה שיכול להקל במיוחד על הכאבים בצוואר. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה