שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

31/03/2010 | 01:36 | מאת: גיא

שלום רב אני חולה כבר ארבע שנים עד לפני שנתיים טופלתי באלטרול 50 מאז לא הוםיפו לי עוד אלטרול.והוא עזר לי רק בעייפות ולא בכל הכאבים החזקים שהיו לי בגיף.ניסיתי כל התרופות האחרות בסוף חזרתי לאלטרולט.לפני שנה חזרו לי העייפות .הרופא שלח אותי לפסיכיאטר כי לא היה לי גם מצב רוח .הוא קבע שיש לי גם דיכאון.והוםיף לי עוד אלטרול.אני לוקח כבר חודשיים והוא אפילו לא עוזר לי בכלום.גם לא בעייפות.האם התרופה אבדה את השפעתויה?שמעתי שיש עוד הרבה תרופות למצב רוח שיכולות לעזור.אנא תעזרי לי.

07/04/2010 | 20:51 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום גיא, יש בהחלט כמה אופציות טיפוליות עבורך. האם ניסית סימבלטה , שהינה תרופה גם אנטי-דיכאונית וגם טיפול לפיברומיאלגיה. יש גם תרופות נוספות במשפחה הזאת שיכולות לסייע לך. בכל מקרה, כדאי ליהיות במעקב אצל ראומטולוג שינחה אותך לגבי טיפולים שונים. בנוסף, כדאי להקפיד על פעילןת גופנית סדירה , מתונה והדרגתית. בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה