שוב שלום

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

29/03/2010 | 16:41 | מאת: יונינה

ד"ר שלום, לאחרונה אני מזהה אצלי תסמיני חרדה כמו גוש בגרון וחנק, ניתן ויאפקס ואני פוחדת לקחת, מעולם לא טופלתי בכדורים נוגדי דיכאון אני לא אדם דכאוני, , פשוט בגלל רצף ארועים לא פשוטים התחלתי להרגיש כך, האם ישנה תרופה שאפשר לקחת רק כאשר מרגישים כך ולא לקחת כדור על בסיס קבוע? תודה וחג שמח.

29/03/2010 | 16:49 | מאת: יונינה

שכחתי לומר לך כי התרופה שקיבלתי היא ויפאקס. שוב תודה.

07/04/2010 | 20:59 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום יונינה, בדרך כלל,טיפולים אנטי-דיכאונים-כמו וויפקס-נלקחים על בסיס קבוע לתקופה מסויימת. תרופות הרגעה נגד התקפי חרדה או סטרס נפשי, ניתן לקחת לפי הצורך אך אין השפעה לטווח ארוך על הדיכאון או על הפיברומיאלגיה. בברכה.

מנהל פורום פיברומיאלגיה