פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

21/03/2010 | 12:16 | מאת: מגי

אני חולת סכרת סוג 1 מוגדרת כלא מאוזנת ויש לי אסמה וF.M.F וליפני 5 שנים גילו לי פיברומיאלגיה ואני מרגישה ממש לא טוב ואני בלי טיפול והשאלה שלי היא איזה טיםול אני יכולה לקבל בחי שאיפגע בשאר המחלות שלי אודה לכם אם תענו לשאלתי תודה מגי

22/03/2010 | 10:22 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום מגי, לפי המחלות מהם את סובלת, את בטח מטופלת בקולכיצין ואנסולין. אם הסכרת אינה מאוזנת, האם ישנו מרכיב של נורופתיה סכרתית בכאבים שלך? במקרה זה, סימבלטה יכולה להוות בחירה מצויינת לטיפול בשבילך. כמו כן, ניתן להשתמש גם בליריקה או אלטרולט . יש גם כמובן להקפיד על פעילות גופנית סדירה. בברכה.

24/03/2010 | 15:07 | מאת: מגי

אני מטופלת בקולכיצין ומשאבת אינסולין ואני מאוד סובלת מה אני יכולה לעשות ויש לי כאבים מאוד חזקים והיום מיוחד יש לי כאבים בכתפיים כאילו מישהוא שם לי מישקולות כבדים בכתפיים ואני לא מרגישה טוב ויש לי לאחרונה גם כאבי ראש בחצי ראש שמאל מאוד חזקים אני לא יודעת מה לעשות אודה לך אם תייעץ לי בבקשה ותודה רבה ממגי

מנהל פורום פיברומיאלגיה