האם

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

18/03/2010 | 18:01 | מאת: ציפי

שלום יש לי נקודות הדק בישבן שכואבות האם זה קשור לפיברומיאלגיה אין לי שינויים במצבי רוח ולא דיכאון גם לא כאבים באזורים אחרים בגוף הנקודותהכואבות הופיעו לאחר הרמת משהו כבד והרגשתי כמו תפיסה בשריר הגב והישבן תודה

22/03/2010 | 10:10 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום ציפי, כאבים ממוקמים אך ורק בישבן , ללא שום תופעה נוספת אינם מתאימים לפיברומיאלגיה. יש להבדק על מנת לאפיין בידיוק מה מקור הכאב, לבצע הדמייה מתאימה ולהחליט בהתאם מה הטיפול המתאים ביותר. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה