פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

15/03/2010 | 09:20 | מאת: רובי

האם רפואה משלימה מטפלת בנושא זה באותו דרך כמו רפואה קונבצניונלית כיוון שיש בראשון את מי-דן קליניק ורציתי לדעת האם כדאי לי לפנות אליהם?

22/03/2010 | 09:50 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום רובי, לפי הגדרה, רפואה משלימה מטפלת במחלות בדרכים שונות מהרפואה הקונבנציונאלית. רפואה משלימה או אלטרנטיבית הוא תחום רחב מאד, ומכיל סוגים שונים של טיפולים: מסג'ים, טיפולים שונים לגוף ולנפש, צמחים למינהם, דיאטות מסויימות ועוד... חלק מהטיפולים האלטרנטיבים מכובדים מאד וחלקם אינם מבוססים בכלל ואף יכולים ליהיות מסוכנים. כדאי באופן כללי לפנות גם לטיפולים משלימים רק אחרי בדיקה קפדנית של אמינות ומקצועיות השרות המוצא. בברכה.

מנהל פורום פיברומיאלגיה