נגישות
נגישות

פיברו

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

13/05/2014 | 16:11 | מאת: יעל

שלום רב, בחודשיים האחרונים סבלתי מדלקת ריאות משולבת עם שפעת וקיבלתי אנטיביוטיקה , מיד לאחר מכן סטרפ עם אנטיביוטיקה ובנוסף טיפול שורש שלא הצליח ויצר אפסס פנימי ולכך קיבלתי מוסיפן ופלג'יל. לאחר סיום האנטיביוטיקה פתחה רופאת השיניים את האפסס והשבוע אני אמורה לסיים את טיפול השורש. ( סה"כ רוליד, אוגמנטין, פלגיל ומוקסיפן ): ) מאז תחילת הטיפול במוקיספן ופלגיל החלו לי כאבים מופשטים בעיקר בידיים וברגליים - כאבים כמו גלים ישנה טוב בלילה, ואיני עייפה במשך היום למעט כאבים נסבלים ביידים וברגלים שמלחיצים אותי. בדיקות דם תקינות למעט ויטמין D נמוך מאוד. יש לציין שאני בעודף משקל והנושא בטיפול . מפחדת מאוד מכל נושא פיברומיאלגיה . האם יכול להעיד? או האם הטיפול המשוח באנטיביוטיקה בשילוש החיידקים והטיפול שיניים הם הגורמים? תודה רבה.

13/05/2014 | 19:34 | מאת: יעל המשך

יש לציין כי הכאב הינו בשבועיים וחצי האחרונים בלבד.

שלום יעל, אין לך מה לפחד מפיברומיאלגיה.. הגוף שלך בסטרס בגלל הזיהום הממושך והטיפולים השונים. תקפידי מאד לעשות פעילות גופנית מתונה סדירה, ותקחי ויטמין D על מנת לעלות לרמה תקינה, ובהצלחה בירידה במשקל! בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה