תשישות כרונית

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

12/05/2014 | 23:05 | מאת: יעל

שלום לך, היה לי חשד לפיברו' שאותו אבחן רמטולוג אחרי מס' שניםשל כאבים. אני רוצה לציין שאפשר לומר שכיום כבר אין לי כאבים תקופה מאוד ארוכה ונראה לי שיצאתי מזה למרות שמדי פעם יכול לכאוב באזור מסויים בקטנה. אבל הבעיה שלי זה שאני מרגישה שיכולת הריכוז והדיוק שלי לא אותו דבר ואגב אני בעלת תואר שני כך שאני מרגישה את ההבדלים בין תקופת לימודים להיום. כמו כן אני דיי עייפה ורוצה לישון. היש טיפול לבעיית העייפות? זה פוגם לי בעבודה כי אני קצת בלבלה לא שמה לב לפרטים... ברצוני לציין שלא לקחתי שום טיפול תרופתי בעבר בעקבות הכאבים( סרבתי). לתשובתך אודה,

15/05/2014 | 12:04 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום יעל, הבעייה העיקרית כגע הינה עייפות והפרעה בריכוז. אולי את לא ישנה טוב? חשוב להקפיד על הרגלי שינה נכונים, לעסוק בפעילות גופנית קבועה, דבר שהוכח שמפחית עייפות... בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה