טיפול בתא לחץ

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

23/03/2014 | 17:02 | מאת: שולי

שלום , אני סובלת מפירומלגיה כבר שנים רבות ניסיתי טיפולים תרופתיים אך ללא הועיל . שמעתי שיש אפשרות לעשות טיפול בתא לחץ .האם. זה כלול בסל הבריאות , בכללית ? האם אפשר לבקש מרופא המשפחה,או מראמטולוג תודה שולי

28/03/2014 | 13:27 | מאת: דניאלה

שלום שולי ראיתי לאחרונה כתבה בווינט על מחקר שנעשה טיפול בתא לחץ בפיברומיאלגיה ושכנראה היו תוצאות די טובות. הייתי אתמול בערב בפגישת התייעצות באסף הרופא והם הכן ממליצים אבל הטיפול עדיין לא בסל . תצרי איתי קשר לאימייל שלי [email protected] אשמח לשתף אותך. שבת שלום !

16/04/2014 | 13:50 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך, הטיפול בתא לחץ לחולי פיברומיאלגיה עדיין נמצא בשלבי מחקר, עם תוצאות טובות ואולי מבטיחות. בכל מקרה, לא ניתן בשלב זה לקבל טיפול זה דרך קופת חולים או סל הבריאות. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה