הסרת שיער פנים בלייזר ופיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

16/02/2014 | 21:35 | מאת: אורה

לאחרונה פניתי למכון להסרת שיער בלייזר ונשאלתי שאלות לגבי מצבי הרפואי. אמרתי שאני סובלת מפיברומיאלגיה ומייד נאמר לי שאין אפשרות להסיר שיער בלייזר עקב הנ"ל. לא ניתנו הסברים. אשמח לחוות דעתך. האם יש קשר בין פיברומיאלגיה לאיזה שהוא סיכון בשימוש בלייזר? תודה אורה

20/02/2014 | 14:59 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אורה, אין קשר בין פיברומיאלגיה ושימוש בלייזר מבחינה רפואית. הלייזר עצמו אינו גורם להחמרת הפיברומיאלגיה. לדעתי, ההתנגדות נובעת מהעובדה שהשימוש בלייזר כרוך בלחיצות נישנות על הגוף עם המכשיר ומתן הבזק של לייזר שיכולים להיות מאד כואבים לכל אדם רגיל, ובמיוחד לחולי פיברומיאלגיה... בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה