האם זה פיברומיאלגיה ??

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

29/01/2014 | 01:14 | מאת: שירה

בת 34 מזה מספר שנים סובלת מכאבים בגוף ללא שום נימוק רפואי סביר מאף רופא, לאחר צילומים ובדיקות שהכל יוצא תקין אבל עדיין כואב ברגליים עד כדי כך שלא מסוגלת לזוז ולעשות פעילויות יומיומיות בבית ובקושי יוצאת ..כולם אומרים שהכל בסדר ושאין שום דבר אבל לעיתים זה בצוואר וברגליים שמתנפחות אפילו האם זה תואם לפיברומיאלוגיה? האם להתעקש לבדיקות מסוימות? בברכת יום נעים שירה

03/02/2014 | 13:10 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום שירה, כאבים מפושטים בגוף ממושכים עם בירור תקין בהחלט יכול להתאים לפיברומיאלגיה.כדאי להיבחן על ידי ראומטולוג מומחה בתחום על מנת לוודא אבחנה ולהתאים לך טיפול. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה