פיברומיאלגיה ונוירופתיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

08/01/2014 | 12:27 | מאת: אור

לדוקטור אלוש היקרה , הרופא אמר שיש לי פיברומיאלגיה, בהנחה שהוא צודק, האם מגנזיום יכול לעזור ואיזה מגנזיום. יש לי גם נוירופיה לא סוכרתית, שאני מרגישה אותה באיזור הגרב של הרגל. לפני כמה ימים התחיל לי כאב באיזור הברך, לא כאב רגיל, כאילו שומעים את העצמות מתפוקקות כשאני מזיזה את הרגל, כשאני הולכת לא כואב, רק בתנועה מסוימת. האם זה יכול להיות כאב עצבי ואז לנוירולוג, או כאב אורטופדי ואז לאורטופד. צריכה אורטופד טוב באיזור רמת גן גבעתייםותל אביב. אם אפשר. יש לנו זכרון ישן משותף, שאני לא יכולה לחלוק איתך כרגע. אבל אני אוהבת אותך.יש לך את האי מייל שלי. תודה

12/01/2014 | 21:14 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אור, אינני יכולה לראות את המייל שלך בפורום זה. את יכולה לפנות אלי בהודעה פרטית דרך ה "צור קשר " באתר זה, בלחיצה על השם שלי בראש הפורום זה. לגבי השאלה שלך, יש להבין קודם איזה סוג של נורופתיה יש לך? על איזה רקע? הוכחה ב EMG? מה הסימפטומים כרגע שמחשידים לפיברומיאלגיה? הכאבים בברך לא ניראים לי מתאימים לבעייה נורולוגית, ולפני שתפני לאורטופד, כדאי להיבדק על ידי ראומטולוג שיעשה סדר בדברים ויבדוק אם יש פיברומיאלגיה. מצפה לשמוע ממך.. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה