איבחון

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

07/01/2014 | 15:43 | מאת: קרן

שלום רב, אני סובלת מעייפות, כאבי שרירים ותחושות נימול לעיתים בידיים (בעיקר בשינה) וברגליים. רופא המשפחה הפנה אותי לקבלת אבחון - האם יש לי פיברמיאלגיה. אחרי שקראתי על המחלה - הרגשתי שסוף סוף יש שם למה שאני מרגישה. לא הכרתי קודם את המחלה הזאת. למי אוכל לפנות כדי לבדוק אם יש לי את המחלה הזאת? האם אוכל לפנות אלייך? צירפתי את המייל שלי. אם זה אפשרי לבוא אלייך באופן פרטי אודה לך. חשוב לי לדעת אם יש לי פיברויאלגיה ומה ניתן לעשות. תודה!

12/01/2014 | 20:56 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום קרן, את אכן צריכה להיבדק על ידי ראומטולוג שעוסק בפיברומיאלגיה. ניתן לפנות למרפאה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה