הזמנה להשתתף במחקר בנושא פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

06/01/2014 | 15:26 | מאת: רעות

שלום! שמי רעות זרעיה בלום, ובמסגרת עבודת הגמר שלי לתואר מוסמך בפסיכולוגיה קלינית במרכז האקדמי רופין, אני עורכת מחקר בנושא ההתמודדות הפסיכולוגית עם פיברומיאלגיה ותסמונת התשישות הכרונית. המחקר נערך בהנחייתם של פרופ' עדה זהר, פסיכולוגית קלינית, פרופ' דן בוסקילה ודר' יעקב אבלין, מומחים לרפואה פנימית וריאומטולוגיה ומנהלי מרפאות פיברומיאלגיה בבי"ח סורוקה ואיכילוב, בהתאמה. המחקר מיועד למתמודדות/ים עם פיברומיאלגיה ו/או תשישות כרונית. אנו פונים אליך בבקשה להשתתף במחקר, ולעזור לנו להבין מעט יותר על אודות המשאבים הנפשיים העומדים לרשות המתמודדים והמתמודדות עם תסמונות אלה. השתתפות מלאה במחקר אורכת כ-20 דקות. שיתוף הפעולה שלך חשוב לנו ביותר, ואנו מודים לך מאד על עזרתך! הלינק לשאלון: https://ruppin.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_7QaYbKWciL18LoF בתודה מראש על שיתוף הפעולה, רעות זרעיה בלום

07/01/2014 | 18:45 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

בהצלחה רעות!

21/01/2014 | 23:35 | מאת: שני

אני חולת פיברומאלגיה מסרי מספר טלפון באתר זה כדי שנוכל לקבל הסברים. או באתר פיברומיאלגיה ותשישות כרונית. בתודה מראש. או שלי לכתןבת המייל מספר טלפון בתודה מראש.

26/04/2014 | 08:09 | מאת: תמר

אם זה עדיין רלונטי מוכנה להשתתף

22/01/2014 | 00:11 | מאת: רעות

הי שני, תודה על תגובתך. בבקשה צרי עמי קשר במייל [email protected] או שתכתבי את המייל שלך ואצור איתך קשר. תודה!

מנהל פורום פיברומיאלגיה