הציונות 135\10 אשדוד

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

04/01/2014 | 08:34 | מאת: פנינה בנדוד

אני סובלת כבר חצי שנה מכאביי תופת אחרי בדיקות חוזרות ונישנות הובחנה אצלי המחל פיברומיאלגיה אני ביקרתי אצל מספר רופאים בין היתר פרופסור אורי אל קיים ו ד"ר הווארד אמתי קיבלתי תרופה שנקראת סימבלתה אשר גורמים רק לרגיעה וטשטוש הכאב אני לא יודעת כבר מה לעשות ואבקש את עזרתך בתודה פנינה

07/01/2014 | 18:43 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום פנינה הטיפול בפיברומיאלגיה מבוסס על שילוב של טיפול תרופתי וכן טיפול לא תרופתי. מעבר לטיפול בסימבלטה, חשוב מאד להקפיד על פעילות גופנית מתונה על בסיס יומי, בהדרגה, כגון הליכה או שחייה. בנוסף, רצוי גם לקבל הפנייה לטיפול בהידרוטרפיה. בקשר לתרופה, אם הסימבלטה אינו אפקטיבי מספיק , ניתן להחליפו או להוסיף תרופה אחרת. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה