חולה ליקראת סוף הדרך

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

23/12/2013 | 16:04 | מאת: משה מאיר

לכל הקוראים והרופאים שלום שמי משה אני חולה במחלה קשה מאוד לפני 12 שנה נימצאתי שאני חולה בפברומאלגיה לפי כל הסימנים הקלאסים של המחלה לפני שנתיים עברתי טיפול ניסיוני בתא לחץ ומאז החיים שלי נימצאים בגהנום השחור עלי אדמות המחלה שינתה את אופיה והחמירה מאוד עברתי עד היום מאות בדיקות ולא מוצאים את הסיבה למה שאני מרגיש היגעתי למסקנה שהמחלה היא סוג של בעיה חמורה שמיתפתחת במוח ביגלל זה לא מוצאים אותה עובדה ממני החמצן בטיפול ניכנס למוח וגרם לנזק נוסף אני פונה לכל מי שיכול לעזור לי אני מרגיש שניגמרו הכוחות להמשיך אני מבקש את נפשי למות הפניה אל כולם רופאים או אזרחים מי יכול להציל אותי0522563873

26/12/2013 | 12:08 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום משה אתה לא מתאר בידיוק את הסימפטומים הנוכחים ובמה מתבטאת החמרה. ממה שאני מבינה, הסימפטומים בעיקר נורולוגים, ואולי כדאי לפנות ליעוץ נורולוגי מעמיק לבדוק אם יש פגיעה כלשהיא. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה