סימבלטה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

15/12/2013 | 09:03 | מאת: רינה

שלום רב, תוך כמה זמן מרגע הפסקת הסימבלטה צפוי לחזור הכאב ? משמע שאלתי היא תוך כמה זמן אותם חומרים שנספגים בגוף על מנת להכהות את הכאב כבר לא נמצאים במערכת הגוף? תודה מראש

26/12/2013 | 12:20 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום רינה, אי אפשר להגיד בוודאות שאם מפסיקים את התרופה , הכאבים חוזרים באופן אוטומטי.כל מקרה לגופו. יכול להיות שאחרי טיפול בסימבלטה ושיפור במצב, ניתן להפסיק את הטיפול ולשמר את ההטבה בדרכים אחרות, למשל פעילות גופנית סדירה ו/או הידרוטרפיה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה