קנביס רפואי לפיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

13/12/2013 | 21:07 | מאת: א"ש

האם קנביס רפואי הוכח כיעיל להפחתת תסימיני פיברומיאלגיה?

16/12/2013 | 10:24 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך, עד כה, אין מחקרים שהוכיחו שקנביס יעיל ספציפית במקרה של פיברומיאלגיה. כעת, מתנהל במשרד הבריאות בשיתוף עם ראומטולוגים בתחום הפיברומיאלגיה ורופאי כאב מחקר שתבדוק את יעילותו של קנביס רפואי בפיברומיאלגיה. נחכה לתוצאות הרשמיות...! בברכה

02/01/2014 | 13:19 | מאת: דורית דרורי

הגעתי להשתתף בניסוי על הקנביס שמתקיים באברבנל. פגש אותי ועוד כ12 נשים רופא מזלזל שהגיע באיחור של מעל שעה ולא התנצל, התיחס אלי בצורה משפילה, מזלזלת ופוגעת. בחרתי לעזוב את המקום והמחקר. התעייפתי מההתייחסות הלא מכבדת של הרופאים בישראל למחלה הקשה הזו שפוגעת בכל חלקת חיים

מנהל פורום פיברומיאלגיה