מינון אלטרול

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

20/11/2013 | 10:49 | מאת: מוריה

שלום, אני חולה בפיברומיאלגיה ועד לא מזמן לקחתי מינון של 25 מ"ג אלטרול. בגלל כאבי ראש יומיומיים נוירולוגית המליצה לי להעלות את המינון לכדור וחצי (בערך 37 מ"ג סך הכל). מאז שעליתי במינון אני מרגישה ירידה בחשק המיני - האם זה יכול לקרות בהעלאת מינון כזו? (קטנה יחסית...) האם אפשר לרדת במינון בחזרה בעיקרון?

25/11/2013 | 13:52 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום מוריה באופן תאורטי, אלטרול יכול לגרום לירידה בחשק המיני. יכול להיות שהעלת המינון גרמה לזה למרות שההבדל הוא קטן. ניתן להוריד מינון חזרה ל 25 מג ללא בעייה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה