בהמשך האם אני סובל מ פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

21/02/2010 | 15:44 | מאת: אברהם

שלום דוקטןר ולרי קיבלתי את המלצתך וקיבלתי מהרמטלוגית שלי אלטורוט יש שיפור בתחושה הכללית רציתי לישאול אם יש קשר לתאבון ולטיפול.וגם ניראה לי שקצת קשה לי להירדם מצב הרוח טוב ןיש פחות כאבים האם הטיפול יכול להעלים את הכאבים לגמרי והאם פיברומיאלגיה באיזה שלב בחיים נעלמת לגבי תזונה יש צורך במזון מסויים וגם תוספי מזון יכולים לעזור בכבוד רב אברהם

23/02/2010 | 09:43 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אברהם, אני שמחה שאתה מתחיל להשתפר. באחוז קטן של מטופלים, אלטרולט יכול לגרום להגברת התאבון ועליה במשקל. חשוב מאד לשמור על תזונה בריאה . אין דיאטה מסויימת שיכולה לשפר ישירות פיברומיאלגיה אך צריך לשמור על דיאטה מאוזנת ובריאה על מנת לא לעלות במשקל. חשוב מאד להקפיד על פעילות גופנית סדירה, דבר שמסייע גם לשמירה על משקל וגם להפחתת כאבים. פיברומיאלגיה בדרך כלל לא נעלמת לגמרי אך בהחלט אפשר לזכות לתקופות ארוכות של הרגשה טובה ללא כאבים או עם מעט כאבים. תרגיש טוב.

מנהל פורום פיברומיאלגיה