המשך.ק

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

03/11/2013 | 18:41 | מאת: נילי

רציתי להוסיף שאני בקשר עם רופא כאב וגם במרפאהלבריאות הנפש בנוסף עקב דיכאון ובעיות אישיות חמורות

06/11/2013 | 10:50 | מאת: רונית

כבת לחולה, יכולה להגיד שמרפאת כאב וטיפול בדיכאון זה באמת הצעד הראשון והאבחון מבאס, אבל לפחות הכאבים מקבלים שם ואישור רפואי. אנחנו גם מחפשים דרך לסייע לאמי - הבנו שרפואה סינית יכולה להקל (אמי פחות מתחברת לזה,אבל אולי יתאים לך) וקבלנו המלצות על פסיכיאטר בשם פרופ' לבקוביץ' שבמרפאה שלו מציעים מגוון טיפולים, תרופתיים ואחרים ושהוא רלבנטי גם לכאבים ולדכאון. אמרו שהוא מאד קשוב וזמין, לא היינו עדיין. יש דרכים להקל ולהתמודד, תקראי, תבררי ותבחרי את מה שהכי מתאים לך ולאורח החיים שלך.

מנהל פורום פיברומיאלגיה