חולה בפיברמיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

03/11/2013 | 18:37 | מאת: נילי

אובחנתי סופית לאחרונה ע`י ראומטולוג היה כבר חשש לפני שלוש שנים קשה לקבל את זה מה היית מציעה לי לעתיד קשה ומבלבל. נילי

17/11/2013 | 14:52 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום נילי הייתי מציעה לך קודם כל לא להתייחס לעתיד כקשה ומבלבל.. יש אבחנה של פיברומיאלגיה, מחלה שלא גורמת לניכות או לדפורמציות כלכהן.. מציעה לך להתמקד בביצוע פעילות גופנית מתונה וסדירה על בסיס יומי, להיעזר ביוגה, טיי-צי וכל דבר שעושה לך טוב ומאפשר לך להפחית רמת הכאבים ולשפר תפקוד. וגם להיות במעקב אצל ראומטולוג שמתעסק בפיברומיאלגיה. בהצלחה!

מנהל פורום פיברומיאלגיה