גן יבנה רח תל חי 2

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

18/10/2013 | 10:36 | מאת: פרהדיאן פנינה

אובחנתי עי ראומטולוגית כחולה בפיברומיאלגיה לפני מס שנים. סובלת מכאבים ממושכים בעיקר ברגליים. אותרו מס נקודות לחיצה;אך אין אצלי תופעות של תשישות ודיכאון. אני לא בטוחה אם האבחון נכון. האפ מוכרת תופעה זו? היינו חלק מתופעות הפיברומיאלגיה.

28/10/2013 | 12:31 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום פנינה כאבים ממושכים ברגליים יכולים בהחלט להיות חלק מפיברומיאלגיה, אך אם את מרגישה שהכאבים שונים ממה שהיה כל השנים, כדאי להיבדק שוב על ידי ראומטולוג ולבסס את האבחנה ,או להגיע לאבחנה אחרת.. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה