סימבלטה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

26/09/2013 | 17:20 | מאת: מלכה

שלום רב כבר לפני מספר ימים שאלתי ומשום מה לא קבלתי תשובה וגם אינני רואה שאלתי בפורום!? רציתי לדעת האם הסימבלטה מוכרת לחולי פיברו' ב"כללית" בתודה מראש

29/09/2013 | 13:27 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום מלי, סימבלטה הינה תרופה רשומה ומומלצת לטיפול בפיברומיאלגיה, אך אינה כלולה בסל הבריאות לטיפול בפיברומיאלגיה. כלומר, אין חובה על קופות החולים לממן תרופה זו לחולים עם פיברומיאלגיה... נקווה ששנה הבאה נצליח להכניס אותה לסל התרופות, האיגוד הריאומטולוגי פועל רבות בכיוון. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה