תרופות לפיברו'

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

22/09/2013 | 09:01 | מאת: מלי

שלום רב! אני מאובחנת כבר 14 שנה כלוקה בפיברו'. במהלך השנים ניסיתי טיפולים רבים ותרופות שונות ועדיין לא מצאתי מזור. הראומטולוג המטפל ורופאת המשפחה מאוד ממליצים לנסות סימבלטה, אך בקשתי לאישור התרופה נדחתה ב"כללית" היות והתרופה לדבריהם אינה נכללת בהתוויות רפואיות לפיברו' לפי המאמר שקראתי פה נראה לי שכן מומלצת. האם תוכלי להאיר את עיני בנושא? בתודה מראש

29/09/2013 | 13:22 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום מלי, סימבלטה הינה תרופה רשומה ומומלצת לטיפול בפיברומיאלגיה, אך אינה כלולה בסל הבריאות לטיפול בפיברומיאלגיה. כלומר, אין חובה על קופות החולים לממן תרופה זו לחולים עם פיברומיאלגיה... נקווה ששנה הבאה נצליח להכניס אותה לסל התרופות, האיגוד הריאומטולוגי פועל רבות בכיוון. בברכה

02/12/2013 | 16:03 | מאת: חגי

שלום רב אני סובל כבר שנים רבות מפיברומיאלגיה ורציתי לדעת האם טיפול אלקטרותרפיה כלול בסל הבריאות לטיפול במחלה בקופת חולים מכבי. בברכה חגי

מנהל פורום פיברומיאלגיה