דלקת גידים ופיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

03/09/2013 | 01:04 | מאת: חוה

שלום בירצוני לדעת האם דלקת בגידים יכולה ליהיות קשורה לפיברומיאלגיה? ואיך בדיוק? האם בעצם ביגלל כל הבלגן של מערכת העצבים בעצם נוצרים להם הדלקות? כי הרופא היבחן לי בהתחלה דלקת בגידים ואכר כך כפיברומיאלגית,ועל הדרך הוא גם מזריק לי קורטיזול למקומות שאני כבר ממש לא יכולה, ובירצוני גם לדעת איזה תרופא היא הכי אם פחות תופעות לוואי?בעיקרון הרופא המליץ לי על אלטרולת תודה מראש חוה

08/09/2013 | 16:44 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום חוה כעיקרון, פיברומיאלגיה אינה מחלה דלקתית. אבל יש מצבים בהם החולה סובל גם מדלקת מקומית בגיד אחד או באזור אחר של הגוף, ובנוסף, סובל מפיברומיאלגיה. אם יש דלקת מקומית, ניתן טאורטית להזריק קורטיזון ישירות למקום המודלק. במקביל, יש לטפל בפיברומיאלגיה עם תרופות ודרכים לא תרופתיות בעיקר פעילות גופנית . אלטרולט הינה תרופה יעילה לטיפול בפיברומיאלגיה. בברכה

12/10/2013 | 08:16 | מאת: חדוה חכמון

אני רוצה לדעת עים זה טוב שהורידו לי את ה ל י ר י ק ה

מנהל פורום פיברומיאלגיה